Jogi nyilatkozat, adatvédelmi elveink


Cégünk 2005 óta foglalkozik digitális nyomdai szolgáltatással, nyomdatermékek előállításával.

A Percprint Digitális nyomdai Műhely kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, a tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Ésszerű ellenőrzést biztosítunk azok felett a személyes azonosító adatok, információk felett, amelyeket ügyfeleink megosztanak velünk. (Személyes azonosító adatnak, információnak számít mindaz, amely összefüggésbe hozható az ügyféllel). A Percprint Digitális nyomdai Műhely kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja. Nem megfelelő vásárlási magatartás esetén azonban a regisztrációt törölhetjük. 

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.


Regisztráció és hírlevél megrendelés alkalmakor megadott adatok:

Amikor a felhasználó regisztrál a weboldalra és megrendeli a hírlevelet, tárolásra kerül a felhasználó által megadott név, és e-mail cím azzal a céllal, hogy kiküldjük neki a hírlevelet. A tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. A hírlevél megrendelését vagy lemondását a megadott linknél tudja beállítani. Amennyiben nem szeretne semmilyen e-mailt kapni tőlünk, kérje regisztrációja törlését a rendszer adminisztrátorától, viszont ebben az esetben, ha oldalunk zárt tartalmait használni szeretné (nyomdai túrkáló, műhelytitkok, webáruházban történő vásárlás) újra kell regisztrálnia.


Másoló kollégák figyelmébe:

Sok munkánk van abban, hogy oldalunkra egyedi megfogalmazású tartalmakat töltsünk fel, és saját munkáinkról készített fotókat mutassuk be. Még több munkánk van az eredeti marketing megoldások kifejlesztésében. Mindez valóban sokkal több időt és energiát vesz igénybe, mint nyomkodni a "másol-beilleszt" gombot, de hidd el megéri! Éppen ezért az egyedi tartalom és a szlogenek is szerzői JOGVÉDELEM alatt állnak, melyet a honlapunkon fel is tüntettünk! Amennyiben Te mégsem szeretnél fejlesztésre időt szánni, kérlek jelezd e-mailben vagy telefonon másolási szándékodat, és mi a felhasználni kívánt tartalomnak megfelelő jogdíj megfizetése mellett írásbeli hozzájárulásunkat adjuk Neked. Egyéb esetekben az ide vonatkozó jogi lépéseket kell megtennünk. 

A percprint.hu csapata


hírek

2014.07.16.
NFC névjegykártyák

Névjegykártyád minden adata egyetlen mozdulattal tárgyalópartnered telefonjában landol. Újdonság>>
2014.05.15.
Telefonszámunk megváltozott! 
Új központi telefonszámunk: 
+36 30 425 9595
Kérjük írd át a telefonodban!
2014.02.06.
Február 10-től üzemünk nyitvartása megváltozik! Új nyitvatartásunk:
H-P 8-18 óra.
Kérjük késztermékek átvételekor ezt feltétlenül vegyétek figyelembe! Köszönjük!
2011.09.20.
Azonnali névjegykártyakészítő szolgáltatásunk elindult! Kész sablonokból választhatsz igényeidnek megfelleő kialakítást! Nézd meg induló választékunkat!
2011.09.01.
Elindult egyedi borcímke készítő szolgáltatásunk, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz össze egyedi ajándékot barátaidnak!