Műhelytitkok ötletek, kulisszatitkok, kivitelezési mesterfogások


Ezennel egy komoly tapasztalatgyűjteményt adunk át neked! Elkalauzolunk szakmánk kulisszái mögé, hogy jobban lásd az előkészítés, a nyomtatás és az utómunkák folyamatát, valamint gyakorlati tippekkel és tanácsokkal is igyekszünk segíteni munkádat. Megmutatjuk azt is, hogy milyen lehetőségeket találhatsz a különböző nyomdai technológiák használatában. Valamint ezen keresztül megtanulhatod, hogy az igényeidnek megfelelő nyomdai termék, hogyan gyártható gazdaságosan! 

digitális nyomda, digitális nyomtatás, nyomda, nyomdai műhelytitkok


Ezt a tartalmat csak regisztrált felhasználóink számára tettük elérhetővé.
A regisztrációt - és a weboldalra történő belépést - követően a Műhelytitkok menüponton kívül használhatod Nyomdai Turkálónkat is, ahol a legnagyobb nyomdapiaci kedvezményekkel vásárolhatsz. A regisztráció ingyenes és bármikor megszüntethető!

Új ötleteinkkel és új termékeinkkel kapcsolatos nagyon izgalmas hírleveleinket pedig, mint lelkes érdeklődő egészen biztosan örömmel fogadod majd! :)

Kérjük jelentkezz be, vagy 

hírek

2014.07.16.
NFC névjegykártyák

Névjegykártyád minden adata egyetlen mozdulattal tárgyalópartnered telefonjában landol. Újdonság>>
2014.05.15.
Telefonszámunk megváltozott! 
Új központi telefonszámunk: 
+36 30 425 9595
Kérjük írd át a telefonodban!
2014.02.06.
Február 10-től üzemünk nyitvartása megváltozik! Új nyitvatartásunk:
H-P 8-18 óra.
Kérjük késztermékek átvételekor ezt feltétlenül vegyétek figyelembe! Köszönjük!
2011.09.20.
Azonnali névjegykártyakészítő szolgáltatásunk elindult! Kész sablonokból választhatsz igényeidnek megfelleő kialakítást! Nézd meg induló választékunkat!
2011.09.01.
Elindult egyedi borcímke készítő szolgáltatásunk, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz össze egyedi ajándékot barátaidnak!