Nyomdai Turkáló felhasználási feltételek

A Percprint Digitális Nyomdai Műhely által működtetett Nyomdai Turkáló felhasználási feltételei

 

 

A rendelés folyamata a Nyomdai Turkáló internetes rendszerén keresztül történő megrendelés esetén:

A kiválasztott termékről a rövid leírás alatt található „megnézem” feliratú gombra klikkelve részletes leírást olvashatsz. A leírás tartalmaz minden a gyártással kapcsolatos műszaki paramétert. A részletes leírás alatt található „megrendelem” feliratú gombra klikkelve van lehetőség az egyszerű megrendelő ív kitöltésére és elküldésére. Minden szükséges információ és szükség esetén a megjegyzés rovat kitöltését követően a megrendelés a „tovább” gombra kattintva véglegesíthető. Ezen lépés (a véglegesítés) elmulasztása esetén a megrendelés inaktív marad.


Figyelem:
Az utolsó lépés (a megrendelés véglegesítés, azaz a „tovább” gombra kattintás) elmulasztásával eleshetsz a vágyott termék megrendelési jogától. Mivel minden ajánlat egyedi, megtörténhet, hogy újbóli belépésedkor már nem elérhető a termék, amennyiben más valaki lecsapott rá ez idő alatt.A Nyomdai Turkálóban található termékek legfontosabb tulajdonságai:

Minden ajánlat hatalmas kedvezménnyel érhető el. A kedvezmény mértéke nem fix, ajánlatonként változó, 20 és 80% közötti. A Nyomdai Turkálós ár egyszerűen csak különlegesen olcsó lehet! Minden feltüntetett ár (listaár és aktuális ár) az ÁFA-t (25%) tartalmazza.


Minden ajánlat- és termékcsomag egyszeri és egyedi.
Egy adott termék megvásárlására csak egyetlen felhasználónknak nyílik lehetősége. Amint egy felhasználónk érvényes megrendelést ad le egy adott ajánlatra; az azonnal kikerül a választékból.


Egy adott termékre megrendelést csak nyomdai PDF fájl leadása mellett fogadunk el érvényesnek.
Az anyagleadásra vonatkozó határidő a Nyomdai Turkálóban leadott megrendelést követő nap éjfél. Amennyiben ezen határidőn belül nem érkezik állomány a megrendeléshez; a megrendelést megsemmisítjük.Szállítás módja és a kiszállítás vállalási feltételei

Amennyiben a Nyomdai Turkálón keresztül történő megrendelésedkor nem a személyes átvételt szeretnéd választani, hanem futárszolgálattal történő kiszállítást; akkor mindenképp töltsd ki az erre vonatkozó adatokat a megrendelési űrlapon. Budapesti cím megadása esetén automatikusan küldjük a készterméket. Ilyen esetben egységesen 2,500 Ft+ÁFA költséget számítunk fel, valamint a számlát készpénzben futárunkkal szükséges rendezned. Vidéki címre történő szállítási igény esetén külön egyeztetés alapján kialakult vállalási áron bonyolítjuk le a szállítást, vagy postázást.


Adatvédelemi nyilatkozat

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek, azonban szerződött fuvarozó partnerünk is maximális diszkrécióval kezeli ezen adatokat. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.hírek

2014.07.16.
NFC névjegykártyák

Névjegykártyád minden adata egyetlen mozdulattal tárgyalópartnered telefonjában landol. Újdonság>>
2014.05.15.
Telefonszámunk megváltozott! 
Új központi telefonszámunk: 
+36 30 425 9595
Kérjük írd át a telefonodban!
2014.02.06.
Február 10-től üzemünk nyitvartása megváltozik! Új nyitvatartásunk:
H-P 8-18 óra.
Kérjük késztermékek átvételekor ezt feltétlenül vegyétek figyelembe! Köszönjük!
2011.09.20.
Azonnali névjegykártyakészítő szolgáltatásunk elindult! Kész sablonokból választhatsz igényeidnek megfelleő kialakítást! Nézd meg induló választékunkat!
2011.09.01.
Elindult egyedi borcímke készítő szolgáltatásunk, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz össze egyedi ajándékot barátaidnak!