Nemrég, beültünk egy kávézóba ahol már korábban is jártunk. A hely nagyon kellemes, otthonos hangulatot sugároz. Árnyas fák alatt kockás abrosz minden vidám és színes. Ideális egy gyors friss péksüteményes kávézós reggelihez. És ráadásul egy nagyon kedves kis piros-fehér pöttyös bögrében szolgálták fel a reggeli italokat.

Elég az hozzá, hogy már kaptuk is a rendelést. Finom friss croissant, szendvicsek és persze az elmaradhatatlan kávé. Most azonban minden eddigi jó érzést lerombolt az amúgy nagyon kedves és figyelmes felszolgáló. Ugyanis nem pöttyös csuporban kaptuk a kávét-gondolom a kávégépes szerződés miatt-, hanem az egyik multi logózott csészéjében. A teljesség élvezetét pont az a pici plusz adta, ettől volt személyes és egyedi a hely. Óriási csalódás volt számomra.

Mi köze ennek a Percprinthez és Hozzád?

Miközben falatozgattam, azon kezdtem gondolkodni, hogy mi lehet a Percprint Pöttyösbögréje és Te kedves olvasó mikor újra és újra visszatérsz hozzánk, vajon megkapod-e a pöttyös bögrédet

Mindenkit aki kitöltötte kérdőívünket egy nagyon pöttyös bögrével ajándékoztunk meg!

Gyere, nyomdázz velünk és élvezd a pöttyösbögrés előnyöket!
Hallgatunk rátok! Névjegyeiteket mostantól dobozoljuk! Kérdőívünket kiértékelve ez az igény állt első helyen. Bízunk benne, hogy elégedettségeteket szolgálják majd új pöttyösbögrés csomagolásaink!


Továbbértékesíted a névjegykártyákat?
Percprint logó nélküli dobozt biztosítunk számodra! Jelezd megrendelésed leadásakor a kívánt csomagolási módot.Kérésre arculatodra szabjuk a csomagolást! Lehetőséget adunk arra, hogy nyomdai szolgáltatóként domboríts!
Fotópályázatunk fődíját Varga Adrienn nyerteNagyon köszönünk minden egyes fotót! Rendesen megmozgatott benneteket a téma, ezért a jutalom sem marad el! Íme a díjazott fotók:


1. helyezett: Varga Adrienn2. helyezett: Ákos Péter3. helyezett megosztva: Zsivicza Diánaés Schauermann Tamás

Hogy mennyire szeretitek a pöttyösbögrét, mi sem bizonyítja jobban, hogy kezdenek önálló életet élni a bögrék. Egy nagyon kedves ötlettől vezérelve, ami felőletek jött, fotó pályázatot hirdetünk pöttyösbögre témában! (Az ötletadó hölgy nevezését már el is fogadtuk:) Várjuk pöttyösbögréddel kapcsolatos fotódat! A legötletesebb megoldásokat díjazzuk! Küldjetek kedves, vicces képet, videót a bögréitekről. Természetesen több fotóval is lehet nevezni.


I. helyezett: teás készlet, természetesen pöttyös

II. helyezett: még két pöttyös bögre

III. helyezett: még egy pöttyös bögre


Nevezéseiteket 2011. december 11-ig várjuk az iroda@percprint.hu email címre.


Eredményhirdetés: 2011. december 12.-én.

Nyerj pöttyösbögréd mellé nagyon pöttyös teás szettet,
vagy nyerj bögrét kollégáidnak is! Fotózz már ma!

Feldolgoztuk a kérdőívre adott válaszaitokat. Minket is meglepett, hogy micsoda erőfeszítésre vagytok hajlandóak egy pöttyös bögre megszerzéséért! Ezúton is köszönjük még egyszer!

Sok, számunkra fontos kérdést válaszoltatok meg a munkánkkal kapcsolatban.

Ami a legfontosabb, hogy nagyon jó véleménnyel vagytok rólunk. A rajongóknak külön köszönet! Mindemellett az építő kritikát figyelembe véve elindítjuk az általatok javasolt fejlesztéseket.

Első és legfontosabb igényként merült fel az esztétikusabb és praktikusabb csomagolások bevezetése. Hamarosan új, kiváló minőségű csomagolási megoldásokkal gazdagítjuk szolgáltatásunkat.

hírek

2014.07.16.
NFC névjegykártyák

Névjegykártyád minden adata egyetlen mozdulattal tárgyalópartnered telefonjában landol. Újdonság>>
2014.05.15.
Telefonszámunk megváltozott! 
Új központi telefonszámunk: 
+36 30 425 9595
Kérjük írd át a telefonodban!
2014.02.06.
Február 10-től üzemünk nyitvartása megváltozik! Új nyitvatartásunk:
H-P 8-18 óra.
Kérjük késztermékek átvételekor ezt feltétlenül vegyétek figyelembe! Köszönjük!
2011.09.20.
Azonnali névjegykártyakészítő szolgáltatásunk elindult! Kész sablonokból választhatsz igényeidnek megfelleő kialakítást! Nézd meg induló választékunkat!
2011.09.01.
Elindult egyedi borcímke készítő szolgáltatásunk, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen hozhatsz össze egyedi ajándékot barátaidnak!